Przetwórstwo warzyw

 

Zakład Przetwórstwa Warzyw w Tuszynie pod Łodzią zajmuje się pierwotnym i pogłębionym przerobem warzyw obranych i krojonych oraz produkcją kiszonek i surówek. Naszą specjalnością są ogórki i kapusta kiszona, które powstają według tradycyjnej receptury, bez chemicznych dodatków kiszonkarskich. Nowoczesne technologie ułatwiają obróbkę warzyw.

Warzywa, z których wytwarzamy nasze produkty, pochodzą od zaufanych i sprawdzonych na przestrzeni lat dostawców. Są to polskie warzywa najwyższej jakości, starannie wyselekcjonowane do dalszej obróbki. Warzywa krojone są gotowe do natychmiastowego użycia – mają formę wygodnych półproduktów, które przyspieszają przygotowanie posiłków zarówno w gospodarstwach domowych, jak i w restauracjach, hotelach czy firmach cateringowych.

Systematycznie rozszerzamy ofertę, by móc spełniać Państwa oczekiwania. Obecnie nasz asortyment stanowią poniższe warzywa w różnych opcjach przygotowania:

  • ogórki,
  • cebula,
  • marchew,
  • ziemniaki,
  • seler,
  • pietruszka,
  • buraki,
  • kapusta.

 

System jakości w przetwórni warzyw

W naszej przetwórni warzyw utrzymujemy najwyższą jakość produkcji, która jest zgodna z polskimi i europejskimi standardami. Wdrażamy inwestycje, które przyczyniają się do efektywniejszego wykorzystania nowych technologii w poszczególnych działach naszej firmy. Każdy etap produkcji jest kontrolowany przez doświadczonych pracowników. Dzięki połączeniu nowoczesnych technologii i tradycyjnych, starannie dopracowanych receptur możemy oferować naszym klientom produkty warzywne o wyjątkowym smaku i wysokiej jakości.

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.